.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

A Szimpózium Tudományos Bizottsága az előadások és poszterek bejelentési határidejét 2022. május 10-ig meghosszabbította.

 

Teszik ezt abban a reményben, hogy a további prezentációkkal még teljessebbé, átfogóbbá tehető a hazai kórházi, klinikai gyógyszerészetről mutatott szakmai körkép. Ezért tisztelettel kérik a kollégákat, hogy jelentsenek be prezentációkat, mutassák be szakmai tevékenységüket, igazolják ezzel is intézményük, intézeti gyógyszertáruk színvonalas munkáját.

 

Különösen kérik és várnak olyan további bejelentéseket, melyek a szimpózium kiemelt témaköreihez csatlakoznak. A szakmai program elsősorban a stroke, sclerosis multiplex, parkinson kór, schizofrénia, post-covid központi idegrendszert érintő, valamint egyéb neuroimmunológai betegségek gyógyszeres kezelése szempontjából fontos gyógyszerterápiás és gyógyszerészeti ismeretek bővítésére kíván lehetőséget biztosítani. Természetesen minden más, akár csak részben a fenti témakörökhöz kapcsolódó aktuális szakmai kérdések megvitatására, prezentációk bemutatására lehetőséget kívánnak biztosítani a szervezők.

 

Az augusztusi program tervezete itt elérhető.

 

A szimpózium részletes programját várhatóan május végén adják közre.