.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

A Szegedi Tudományegyetem Központi Gyógyszertára által indított online kerekasztal sorozat  következő részének témája: Folyadékterápia, Ioneltérések korrekciója, Számolási példák (Süli Edina, Schváb Krisztina, Haraga Viktória)

 

Időpont: 2022. október 26. 17:30 óra

 

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de aktív KGYSZ tagsághoz és regisztrációhoz kötött.

A kerekasztal előadásra e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) lehet jelentkezni október 25-ig. Kérjük megadni a jelentkező nevét, alapnyilvántartási számát és e-mail címét. A szervezők szeretnék kérni, hogy jelentkezéskor csak egy e-mail címet adjanak meg.

A kerekasztal megbeszélések célja, a frissen végzett rezidens kollégák felkészültségének növelése és olyan biztos alapok nyújtása számukra, amelyekkel az intézmény nagyságától függetlenül bármelyik kórházi osztályon megállják a helyüket. Továbbá szeretettel várják a szervezők a tapasztalt kollégákat is, akik fel szeretnék frissíteni eddigi ismereteiket, illetve hozzászólásaikkal, kérdéseikkel tovább gazdagítják a kerekasztal előadásait.

A kerekasztal beszélgetés a ZOOM online felületen lesz elérhető, a regisztrált kollégáknak aznap délután kerül a csatlakozás linkje kiküldésre.