.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

A Szegedi Tudományegyetem Központi Gyógyszertára által indított online kerekasztal sorozat következő rendezvényén az alábbi előadások tekinthetők meg:

Dr. Tiszai Zita: EASD, ADA ajánlások, illetve a diabétesz korszerű kezelése napjainkban

Dr. Kovács Zsuzsanna: Gyerekkori diabétesz

Dr. Makai Klára, Dr. Keller Nóra: Lipidanyagcsere-zavarok

 

Időpont: 2023. március 29. 17:00 óra

 

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de aktív KGYSZ tagsághoz és regisztrációhoz kötött. Jelen esetben a 2022. évi tagság is elfogadott.

 

A kerekasztal előadásra e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) lehet jelentkezni március 28-ig. Kérjük megadni a jelentkező nevét, alapnyilvántartási számát és e-mail címét. A szervezők szeretnék kérni, hogy jelentkezéskor csak egy e-mail címet adjanak meg.

 

A kerekasztal megbeszélések célja, a frissen végzett rezidens kollégák felkészültségének növelése és olyan biztos alapok nyújtása számukra, amelyekkel az intézmény nagyságától függetlenül bármelyik kórházi osztályon megállják a helyüket. Továbbá szeretettel várják a szervezők a tapasztalt kollégákat is, akik fel szeretnék frissíteni eddigi ismereteiket, illetve hozzászólásaikkal, kérdéseikkel tovább gazdagítják a kerekasztal előadásait.

 

A kerekasztal beszélgetés a ZOOM online felületen lesz elérhető, a regisztrált kollégáknak aznap délután kerül a csatlakozás linkje kiküldésre.

 

Korábbi előadások itt érhetők el.