Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Rozsnyay EmlekversenyA Magyar Kórházi Gyógyszerészetért Alapítvány támogatást biztosít a regisztrációs díj és a szállás költség (2 ágyas szobában) fedezésére a LVII. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen (2023. május 19–21., Miskolc-Tapolca) versenyelőadóként induló azon KGYSZ tagok részére, akik nem részesülnek Hungaropharma ösztöndíjban, illetve nincsen egyéb szponzoruk.
Bejelentett előadás esetén a támogatási igény az alábbi linken adható le 2023. április 10-ig.

 

Bővebb információ a rendezvényről ide kattintva olvasható.

 

 

 

Tisztelt EAHP Kongresszusi Részvételre Pályázók!

 

A Magyar Kórházi Gyógyszerészetért Alapítvány kuratóriumának döntése alapján – figyelembe véve az Alapítványhoz beérkező támogatási összegeket - az Alapítvány az EAHP kongresszusi részvételen a regisztrációs díjat tudja támogatni, beérkezési sorrendben az első 3 pályázó esetén, akik vagy elfogadott poszterrel vagy bejelentett előadással vesznek részt a rendezvényen.
Kérjük a kongresszusi Tudományos Bizottság poszter, előadás elfogadásáról szóló dokumentumát a kérelemhez csatolni szíveskedjenek!

 

Dr. Szűcs Attila

kuratóriumi elnök

 

"A Magyar Kórházi Gyógyszerészetért” Alapítvány és az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete együttes pályázatot hirdet összesen 12 fő (6+6) részére a „V.I.L.M.A. projekt” workshop sorozaton történő részvételre.

A jelentkezők alacsony száma miatt a rendezvény elmarad, 2021-ben újra meghirdetjük a pályázatot.