.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

A Európai Onkológiai Gyógyszerészeti Szervezet várja azon kollegák csatlakozását, akik az onkológia szakterületen tevékenykednek és folyamatos információkat szeretnének kapni e területen a nemzetközi gyakorlatról.

Tisztelt Kollégák!

A MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete 2005. januárjában vette fel a kapcsolatot a European Society of Oncology Pharmacy (ESOP) - Európai Onkológiai Gyógyszerészeti Szervezet - vezetőivel, majd februárban megalakítottuk a KGYSZ-en belül az Onkológiai Munkacsoportot.

Ezzel a szervezet vezetőinek célja az volt, hogy a nemzetközi szervezet tapasztalatait és segítségét felhasználva az onkológiai gyógyszerészetet mihamarabb felzárkóztasson az európai színvonalhoz. Aktívan részt vettünk a nemzetközi tapasztalatcserében, a MasterClass képzésekben és a standardok folyamatos revíziójában.
Az európai onkológiai szervezethez való csatlakozáshoz szükséges egy tagfelvételi lapot kitölteni, egyénileg, önkéntesen. A dokumentum letölthető az alábbi linkről: http://www.esop.li/downloads/esop_membership_form.pdf 

A nemzetközi szervezet hazai képviselőinek tagdíját a KGYSZ fizeti be, ezért feltétel a hazai szervezeti tagság. Az ESOP tagság előnyt jelent az általuk szervezett oktatási (online és helyi mesterkurzusok) programokra, konferenciákra (ECOP) való regisztráció során. Kérnék az onkológiával napi gyakorlatában foglalkozó kollégát, aki a jövőben szeretne ezeken a nemzetközi eseményeken részt venni, hogy a kitöltött tagfelvételi lapot szkennelve küldje meg részemre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
Kérném azok jelentkezzenek csak, akik aktívan részt kívánnak venni a szervezet munkájában vagy a szervezett rendezvényein, mivel többletköltséggel jár a tagok után fizetendő díj a KGYSZ számára.

Az új tagok részére a jelentkezési határidő: 2016. szeptember 15.
 
Köszönettel:
 
dr. Juhász Ákos
Országos Onkológiai Intézet
Budapest