.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

DSC 0005 S

 

 

 

 

 

 

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete 2018. május 10-12. között Egerben tartotta éves nagy összejövetelét, Szimpóziumát, amely a 2018. évi LIII. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyhez csatlakozott.

 

A szimpóziumi beszámoló ide kattintva olvasható.

A Szimpózium programfüzete itt elérhető.

A rendezvény képei a képtárban megtekinthetők.

Az Ifjúsági Fórumon (a közforgalmú és kórházi gyógyszerészek közös programján) elhangzott EAHP Academy Seminar 2017 beszámolók a címre kattintva megtekinthetők:

Antibiotikum Stewardship
Holub Lili, Takács Gábor
Szent János Kórház Intézeti Gyógyszertár, Országos Korányi TBC és Pumonológiai Intézet Intézeti Gyógyszertár, Budapest

Kutatási lehetőségek
Parizsa Péter, Vincze Patrícia
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Intézeti Gyógyszertár, Miskolc Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszerészeti Intézet és Klinikai Központi Gyógyszertár, Pécs

 

„A kórházi-klinikai gyógyszerészi tevékenység helyzetértékelése és jövőképe” kerekasztal vitaindító előadása a címre kattintva letölthető:
Kvalitatív módszertanra épülő kutatás a kórházi-klinikai gyógyszerészi tevékenység helyzetértékeléséről és jövőképéről Csík Laura Pécsi Tudomány Egyetem, Pécs

A csütörtöki fogadáson az erre az alkalomra alakult énekkar – FormulÁria – tagjai, kizárólag kórházi, klinikai gyógyszerészek voltak.
Az előadott dalok között volt olyan is, mely direkt erre az alkalomra készült és aktuális szakmai áttekintést adott, igaz speciális nézőpontból (a szövegírók szintén kollégák voltak), így ez tulajdonképpen „ősbemutatónak” számított.
 
Az előadás színvonala, a közönség fogadtatása, visszajelzése alapján aligha lehet kérdéses, hogy ez a kezdeményezés „folytatásra ítéltetett".
 

Az érdeklődők az alábbi e-mail címen jelentkezhetnek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.