.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Tisztelt EAHP Kongresszusi Részvételre Pályázók!

 

A Magyar Kórházi Gyógyszerészetért Alapítvány kuratóriumának döntése alapján – figyelembe véve az Alapítványhoz beérkező támogatási összegeket - az Alapítvány az EAHP 2024. évi kongresszusi részvételen (2024. március 20-22. Bordeaux) a regisztrációs díjat tudja támogatni, beérkezési sorrendben az első 3 pályázó esetén, akik vagy elfogadott poszterrel vagy bejelentett előadással vesznek részt a rendezvényen.
Kérjük a kongresszusi Tudományos Bizottság poszter, előadás elfogadásáról szóló dokumentumát a kérelemhez csatolni szíveskedjenek!

 


Dr. Szűcs Attila
kuratóriumi elnök

Az Európai Kórházi Gyógyszerészi Szervezet 2024-i évi kongresszusára az absztraktok benyújtási határideje 2023. október 1.

A kongresszus mottója: Fenntartható egészségügy (Sustainable healthcare - opportunities and strategies)

 

Bővebb információk a Szervezet honlapján érhetőek el.

2023. tavaszán megrendezett 27. EAHP Kongresszuson nagyszámú, 62 fős magyar delegáció vehetett részt. Már-már osztálykirándulás hangulatban, mondhatni gyógyszerész járatként indult a Budapest -Lisszabon között közlekedő repülő.


A kongresszus 2 fő témája az alábbi szalagcímekként fordíthatók „A gyógyszertervezéstől a terápiás sikerig” és „Mi fontos valójában a betegnek?”. A Kongresszus nyitó ceremóniáján büszkén hallgathattuk dr. Süle András EAHP elnök lelkesítő beszédét, amelyet a Kongresszus fő témáihoz kapcsolódó Keynote előadás követett.

EAHPA Kórházi Gyógyszerészek Európai Szervezete 2023. március 22-24 között tartja soron következő Kongresszusát Lisszabonban.
A Kongresszus mottója: From drug design to treatment success. What really matters to patient?
Az EAHP 27. Kongresszusának kedvezményes regisztrációját november 30-ig lehet igénybe venni.

sule andrasAz idei EAHP Kongresszus mottója a következő volt: “Változó szerepek a változó világban”.

A megnyitó ünnepségen a szervezet elnöke, Dr. Süle András a következő gondolatokat osztotta meg a hallgatósággal.

Oath presentation Fogadalmat tettek a társadalomnak az EAHP (Kórházi Gyógyszerészek Európai Szervezete) és az ESCP (Európai Klinikai Gyógyszerészeti Társaság) vezetői október 12-én, Brüsszelben. A két szervezet közös nyilatkozatában – a hatékony és biztonságos gyógyszerelésen túl -, hitet tett a hivatás további értékei mellett is.