.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetének Farmakoökonómiai munkacsoportja online workshop-ot tartott 2022.11.29-én „Gyógyszerfinanszírozás és költséghatékonyság aktuális feladatai, kihívásai címmel. A rendezvényről készült beszámolót itt olvashatják.

Az MGYT KGYSZ Farmakoökonómiai Munkacsoportja  GYÓGYSZERFINANSZÍROZÁS ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG AKTUÁLIS HELYZETE, KIHÍVÁSAI címmel online workshopot rendez 2022. november 29-én. A részletes program itt olvasható.

A rendezvény ingyenes, de aktív KGYSZ tagsághoz és regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot 2022. november 27-ig névvel és munkahellyel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre jelezzék az érdeklődők.

Farmakoökonómiai munkacsoport bemutatkozása

Vezető: Takács Gábor

 

Célunk a kórházi-klinikai gyógyszerészet napi gyakorlatában felmerülő szakmai és gazdasági kérdéseknek a farmakoökonómia és a bizonyítékokon alapuló gyógyszerértékelés tudományos módszereivel történő áttekintése, az ilyen irányban dolgozó kórházi-klinikai gyógyszerészek összefogása, valamint klinikusokkal és közgazdászokkal közös kollaborációs munkák kezdeményezése.