.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

ECOP6 2024 4 3
Az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezete (ESOP) 2024. október 2-4 között Lisszabonban tartja éves Kongresszusát (European Congress of Oncology Pharmacy - ECOP).

A Kongresszusról bővebb információk itt olvashatók.

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja idén is szabadon választható - ingyenes - akkreditált képzést szervez, mely az EUSOP nemzeti onkológiai gyógyszerész pontszerző továbbképzés II. része.

 

Időpont: 2024. április 13. (szombat) 10:00 - 16:00
Helyszín: MGYT Székház, 1085 Budapest, Gyulai Pál u. 16.

Az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezetének 2024-es első küldöttgyűlése január 25-én került megrendezésre. A szervezet évről évre növekszik, idén összesen 72 ország küldöttjével zajlott az esemény. A rendezvényen számos fontos döntés és megállapodás született, melyekről itt olvashatnak részletesen. Az összefoglalót Bodor Zsuzsanna készítette.

2024-ben is várja az érdeklődőket Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja, hogy csatlakozzon újonnan vagy maradjon aktív tagja az ESOP (European Society of Oncology Pharmacy) globális szervezetének. A szervezetről részletesebben tájékozódni a honlapon (www.esop.li) lehet. A csatlakozás 12 hónapra szól és ingyenes, hiszen a tagdíjfizetést az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete vállalja.

esop logoEUSOP 669x1024Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezetével (ESOP) együttműködésben továbbképzést tart 2023. április 15-én Budapesten. Az akkreditált, pontszerző továbbképzés ingyenes. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt. További részletek, és a részletes program itt olvasható. 

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja 2022. december 10-én tartotta a tavalyi év utolsó megbeszélését. Az erről készült összefoglalót  itt olvashatják.