.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezetének 2024-es első küldöttgyűlése január 25-én került megrendezésre. A szervezet évről évre növekszik, idén összesen 72 ország küldöttjével zajlott az esemény. A rendezvényen számos fontos döntés és megállapodás született, melyekről itt olvashatnak részletesen. Az összefoglalót Bodor Zsuzsanna készítette.

2024-ben is várja az érdeklődőket Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja, hogy csatlakozzon újonnan vagy maradjon aktív tagja az ESOP (European Society of Oncology Pharmacy) globális szervezetének. A szervezetről részletesebben tájékozódni a honlapon (www.esop.li) lehet. A csatlakozás 12 hónapra szól és ingyenes, hiszen a tagdíjfizetést az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete vállalja.

esop logoEUSOP 669x1024Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezetével (ESOP) együttműködésben továbbképzést tart 2023. április 15-én Budapesten. Az akkreditált, pontszerző továbbképzés ingyenes. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt. További részletek, és a részletes program itt olvasható. 

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja 2022. december 10-én tartotta a tavalyi év utolsó megbeszélését. Az erről készült összefoglalót  itt olvashatják.

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja várja az onkológia területe iránt érdeklődő gyógyszerész kollégákat az ESOP (European Society of Oncology Pharmacy) tagjai közé.

A szervezetről minden tudnivaló megtalálható a www.esop.li oldalon, a hazai csoporthoz pedig az alábbi kérdőív kitöltésével lehet csatlakozni:

https://docs.google.com/forms/d/

1VF1mRDuo1iCVBsg3B0MDJhhr

Aqj8qYb_yi2OWP81jOU/edit?pli=1

Az ESOP tagság egy évre szól. A jelentkezők számára ingyenes, a tagság éves díját a KGYSZ állja.

kép KGYSZ ONKOLÓGIAI MUNKACSOPORT ALAKULÓ ÜLÉSA Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetének idén újraszerveződött Onkológiai Munkacsoportja 2022. május 21-én tartotta első, alakuló ülését.