.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

A Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület (NEEK) két pályázatot hirdet.

neek,,A NEEK az egészségügy és az egészségipar (gyógyszer, gyógyászati segédeszköz és orvostechnikai eszközök stb. gyártói és forgalmazói) területén dolgozó marketing-, public relations-, reklám- és más szakembereknek az egészségügyre specializált együttműködését kívánja megvalósítani. E célok elérésének egyik eszközeként írjuk ki pályázatunkat'' - mondta Jóbai Zsolt, az Egyesület elnöke.

 

A pályázatok címei: 

,,2010 egészségügyi kommunikációs szakembere'' 

és

,,2010 egészségügyi kommunikációs kampánya''

 

Az elsőn azok a személyek vehetnek részt közvetlenül vagy közvetetten - tehát mások általi ajánlás alapján is -, akik 2010-ben sokat, kiemelkedőt tettek az egészségügyi kommunikáció (marketing, public relations és reklám stb.) elmélete és gyakorlata terén. A másodikra 2010-ben zárult, vagy indított egészségügyi kampánnyal lehet pályázni.

A nevezés ingyenes.

Benyújtási határidő mindkettő esetében: 2011. január 25. 24:00

A szakmai zsűri döntése alapján odaítélt címek ünnepélyes átadására a Marketing, public relations és reklám az egészségügyben XIV. Országos Konferencián kerül sor. (Budapest, 2011. február 17-18., http://www.euuzlet.hu/kommunikacio).

,,A 2010 egészségügyi kommunikációs szakembere'' pályázat nyertese 100.000 Ft-os díjat vehet át.

A részletes pályázati kiírások a Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület http://www.neek.hu elérésű honlapján találhatók.