.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Hungaropharma logoRozsnyay Mátyás Emlékverseny Hungaropharma Ösztöndíjra való pályázat jelentkezési határidejének módosítása!
 
Az L. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyre készülő fiatal gyógyszerészek figyelmébe ajánljuk a felkészülés támogatására kiírt Hungaropharma Ösztöndíjat. Az érdeklődésre való tekintettel a pályázati határidőt 2015. február 12. 16.00 órára módosítottuk. Bátorítani szeretnénk minden ambiciózus fiatal gyógyszerészt, hogy vegyen részt a megmérettetésen, és használja ki a Hungaropharma Ösztöndíj adta lehetőségeket.

A pályázat feltételei:
 
A Hungaropharma Zrt. az előző évhez hasonlóan Pályázatot ír ki a 2015. május 8-10-én, Gyopárosfürdőn megrendezésre kerülő Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen induló fiatal gyógyszerészek támogatására.
Az Emlékversennyel kapcsolatos alapinformációk megtalálhatók a www.mgyt.hu honlapon.
 
A jelentkezés feltételei:
Az ösztöndíj pályázaton részt vehet minden olyan 35 év alatti gyógyszerész, aki regisztrált tagja az Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságnak, a tagdíjat 2015. évre befizette és vállalja, hogy tudományos munkát ír a megjelölt témák egyikében:
                Betegség specifikus gyógyszerészi gondozás.
                Gyógyszer(ár) támogatás, különös tekintettel a gyógyszer-nagykereskedelem aktuális kihívásaira.
                Gyógyszertárban forgalmazott nem gyógyszerekre vonatkozó tájékoztatás.
                Gyógyszerészet minőségügyi kérdései, különös tekintettel a gyógyszer-nagykereskedelem aktuális kihívásaira.
                A kórházi-klinikai gyógyszerellátás aktuális kihívásai.
 
A pályázati támogatásban részesülő gyógyszerész feladatai:
A 2015. évi Rozsnyay Mátyás Emlékversenyre versenyelőadást készít, ott előadást tart a választott témájából. Havonta beszámolót küld a versenyelőadásának aktuális státuszáról a Hungaropharmának továbbá vállalja, hogy a tudományos munkájának rövid összefoglalója megjelenjen a Hungaropharma gondozásában megjelenő külső kommunikációs csatornák egyikén (Honlap, Horizont kiadvány, hírlevél).
 
A pályázati támogatás:
·        3 fiatal gyógyszerész,
·        2 hónapos felkészülésére, illetőleg a versenyen való részvételének biztosítására fordítható,
·        a mértéke havi bruttó 100 000 Ft. (összesen bruttó 200 000 Ft),
·        valamint további bruttó 100 000 Ft elismerésben részesülhet az a fiatal támogatott gyógyszerész, aki bekerül a Rozsnyay Mátyás Emlékverseny zsűrije által kiválasztott díjazottak körébe.
 
A pályázatra való jelentkezés módosított határideje: 2015. február 12. 16.00 óra.
 
Pályázni a különböző honlapokon meghirdetett (Pl.: www.mgyt.hu, www.mgyt-kgysz.hu, www.pharmaonline.hu, www.hungaropharma.hu) kiírásra kizárólag elektronikus úton lehet. A pályázati anyagokat a következő e-mail címen várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
A pályázat elvárt elemei:
·        A pályázó neve és életkora;
·        Munkahelyének megnevezése és címe;
·        A Pályázó rövid bemutatkozása, valamint
·        A tudományos munka tervezett címe, témavezetője és az előadás rövid vázlata.
 
A támogatás odaítéléséről az MGYT részéről három fő, valamint a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója döntenek. A nyertes pályázók névsorát legkésőbb 2015. február 20. 12.00 óráig az MGYT és a Hungaropharma Zrt. honlapján közzéteszi, illetve az érintetteket e-mailben is értesíti.
A fenti támogatás folyósításának feltétele, hogy a Hungaropharma Zrt. az adott hó utolsó napjáig megkapja a vállalt munkát bemutató aktuális havi beszámolót. A Hungaropharma egyben vállalja, hogy a következő hónap 10. napjáig utalja a támogatást.
 
Budapest, 2015. február 4.
 
 
             Dr. Feller Antal s.k.
Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója