.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Hungaropharma logoA Hungaropharma Zrt. újító kezdeményezésként Pályázatot ír ki a 2014. május 30. és június 1. között megrendezésre kerülő Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen induló fiatal gyógyszerészek támogatására. Az Emlékversennyel kapcsolatos alapinformációk a www.mgyt.hu, a www.mgyt-kgysz.hu honlapon megtalálhatók.

 

 

  • A jelentkezés feltételei:

A Pályázaton részt vehet minden olyan 35 év alatti gyógyszerész, aki regisztrált tagja az MGYT-nek, a tagdíjat 2014. évre befizette és vállalja, hogy tudományos munkát ír a megjelölt témák egyikében:

  • Minőségbiztosítás
  • Gyógyszerhamisítás
  • Gyógyszer kereskedelem (kis-, és nagykereskedelem)
  • Logisztika a gyógyszer kereskedelemben
  • A kórházi-klinikai gyógyszerellátás aktualitásai
  • A pályázati támogatásban részesülő gyógyszerész kötelessége:

A 2014. évi Rozsnyay Mátyás Emlékversenyre versenyelőadást készít, ott előadást tart a választott témájából és vállalja, hogy a tudományos munkájának rövid összefoglalója megjelenjen a Hungaropharma Horizont című kiadványában.

A Hungaropharma Zrt. munkatársai ezen a pályázaton nem vehetnek részt.

  • A pályázati támogatás összege:

A támogatás 3 fiatal gyógyszerész, 4 hónapos felkészülési idejére szól, és a mértéke havi bruttó 50.000 Ft/fő/hó.

A Pályázatra való jelentkezés határideje: 2014. január 31. 16.00 óra.
Pályázni a különböző honlapokon meghirdetett (Pl.: www.mgyt.hu. www.mgyt-kgysz.hu, www.pharmaonline.hu, www.hungaropharma.hu) kiírásra, kizárólag elektronikus úton lehet a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A pályázati anyagokat akkor tudjuk elfogadni, ha szerepel benne a pályázó neve, életkora, munkahelye és egy rövid bemutatkozás, valamint a tudományos munka címe és az előadás rövid tervezete.
A támogatás odaítéléséről az MGYT részéről két fő, valamint a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója döntenek szavazati többséggel. A nyertes pályázók névsorát legkésőbb 2014. február 10. 12.00 óráig az MGYT és Hungaropharma honlapján közzéteszi, illetve az érintetteket e-mailben is értesíti.
A fenti támogatás folyósításának feltétele, hogy a HPH az adott hó utolsó napjáig megkapja a vállalt munkát bemutató aktuális havi beszámolót és a következő hónap 10-ig utalja a támogatást.

A kidolgozott pályázati anyag benyújtásának végső határideje: 2014. május 29. 16.00 óra
 
Budapest, 2014. január 20.

Dr. Feller Antal
Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója