.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Parenteralis mcs 2022A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetének újraszerveződő Parenterális Gyógyszerelés Munkacsoport első szakmai találkozójának 2022. március 19-én a MGYT budapesti székháza adott otthont.

Parenterális munkacsoport bemutatkozása
Vezető: Szalai Gábor (2021-)

 

A 2014 júniusában megalakuló Parenterális Munkacsoport működésének fő célja, hogy segítséget nyújtson a kórházi-klinikai gyógyszerészek számára a biztonságos parenterális gyógyszeres terápia megvalósításában.
A munkacsoport célja az egységes gyakorlat kialakítása és megvalósítása az alábbi (rész)területeken:

IAB 20180119 12018. január 19-én került sor a 36 év alatti klinikai-kórházi gyógyszerész fiatalok klubdélutánjának megrendezésére a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Dísztermében. A rendezvényre több, mint harminc fiatal érkezett az ország minden részéről.

A rendezvényen a MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete és annak majdnem minden munkacsoportja (Antibiotikum Munkacsoport, Ifjúsági Állandó Bizottság, Parenterális Munkacsoport) bemutatkozott.

 
 

Kedves Kollégák!

Elkezdtük a Parenterális Munkacsoport honlapjának készítését, mely kezdeti állapotában már meg is tekinthető a  http://www.parentmcs.hu/ címen.
Az adatok feltöltése folyamatban van, ez amolyan vázként szolgál.

DSC 0039-SMILEKedves Kollégák!

A Parenterális munkacsoport első szakmai és egyben alakuló találkozóját 2014 június 20-án tartottuk Miskolcon a B. A. Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Intézeti gyógyszertárában.