.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezetének 2024-es első küldöttgyűlése január 25-én került megrendezésre. A szervezet évről évre növekszik, idén összesen 72 ország küldöttjével zajlott az esemény. A rendezvényen számos fontos döntés és megállapodás született, melyekről itt olvashatnak részletesen. Az összefoglalót Bodor Zsuzsanna készítette.

esop logoEUSOP 669x1024Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezetével (ESOP) együttműködésben továbbképzést tart 2023. április 15-én Budapesten. Az akkreditált, pontszerző továbbképzés ingyenes. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt. További részletek, és a részletes program itt olvasható. 

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja várja az onkológia területe iránt érdeklődő gyógyszerész kollégákat az ESOP (European Society of Oncology Pharmacy) tagjai közé.

A szervezetről minden tudnivaló megtalálható a www.esop.li oldalon, a hazai csoporthoz pedig az alábbi kérdőív kitöltésével lehet csatlakozni:

https://docs.google.com/forms/d/

1VF1mRDuo1iCVBsg3B0MDJhhr

Aqj8qYb_yi2OWP81jOU/edit?pli=1

Az ESOP tagság egy évre szól. A jelentkezők számára ingyenes, a tagság éves díját a KGYSZ állja.

2024-ben is várja az érdeklődőket Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja, hogy csatlakozzon újonnan vagy maradjon aktív tagja az ESOP (European Society of Oncology Pharmacy) globális szervezetének. A szervezetről részletesebben tájékozódni a honlapon (www.esop.li) lehet. A csatlakozás 12 hónapra szól és ingyenes, hiszen a tagdíjfizetést az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete vállalja.

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja 2022. december 10-én tartotta a tavalyi év utolsó megbeszélését. Az erről készült összefoglalót  itt olvashatják.

kép KGYSZ ONKOLÓGIAI MUNKACSOPORT ALAKULÓ ÜLÉSA Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetének idén újraszerveződött Onkológiai Munkacsoportja 2022. május 21-én tartotta első, alakuló ülését.